2019-08-02
Ordförandes rader!

 
Hoppas ni alla har och haft en skön sommar och semester. Jag väntar fortfarande på min semester, men om drygt 1 vecka får jag äntligen vara lite ledig.
 
Vår utställningsspecial som var i Alfta 2019-07-07 blev riktigt lyckad. Vi var ett ganska litet gäng på utställningen men vi hade trevligt och stämningen runt och i ringen tillsammans med vår domare Nina Janger var uppsluppen med många goda glada skratt. Utställarna var ivrigt påhejade av alla som tittade på! Stort tack till alla sponsorer som skänkt så många fina priser, både till utställningen och till lotteriet. Tröjan som Maritha Andersson stickat och skänkt vanns av Agneta Vasstun, Fjugesta.
Jag vill också rikta ett tack och grattis till alla utställare och till deras fina resultat och prestation.
Vi hade deltagare som aldrig ställt ut sin hund förut men som var så duktiga! Ni är alla varmt välkomna tillbaka nästa år!
 
Vår aktivitet i Norrtälje och Hunderbanan närmar sig och personligen längtar jag verkligen dit. Det ska bli så roligt att få träffa både gamla och nya bekantskaper! Det är ett drygt 10-tal som har anmält sig.
Klubben fick en riktig present i samband med Hunderbanan! Kennel Sureprime, Britten Thörnblad, sponsrar evenemanget med 1 000:-! Stort tack Britten för ditt stöd till klubben!
 
När en special är avklarad så börjar arbetet med nästa! År 2020 kommer vår utställningsspecial vara i Norrköping i samband med Östergötlands Kennelklubbs nationella utställning. Datumet är 2020-06-06 och vi har nu fått klart med domare! Terrierspecialisten Dodo Sandahl har med glädje tackat ja till uppdraget! Jag hoppas att många kommer anmäla sina hundar och att vi får en trevlig special även nästa år!
 
Lite nyheter om vår kära tidning! Klubben kommer fortfarande att ha 4 nummer/år i färg men i formatet A5! Det kommer spara många slantar av vår budget som vi kan lägga på aktiviteter.
 
BPH dagen i Örebro kommer äga rum 2020-10-20. Antalet ekipage/dag är 10 st. så först till kvarn! All information om anmälning och betalning kommer ut här på hemsidan inom kort så håll utkik!
Om klubbens medlemmar vill så ska vi försöka anordna BPH i vår också!
 
Njut av sommaren som är kvar och sköt om er och era hundar så hörs vi snart igen!

Birgitta Sundell
 

 

Ordförande Birgitta (Bibbi) Sundell

"Elda"