Ordförandes rader
2021-03-03

Hej alla medlemmar! Mitt namn är Saija Reiman-Walldén. Jag är ny ordförande i Aussieklubbens styrelse. Jättespännande! Tack för förtroende och tack för ett bra årsmöte. Jag passar på att tacka tidigare styrelsen för deras arbete. 

Jag bor i Gnesta med min man Markus och våra hundar Mickan (6 år) och Samppa (9 månader). Vi har en vuxen dotter Vilhelmiina, hon bor inte mer hemma. Jag har för ett halv år sedan köpt en underbar dressyrhäst, Pedro (9 år). 

Jag är sjuksköterska, har jobbat mest inom äldreomsorg och psykiatri. Jag har vidareutbildning på psykiatrin och jobbar på Södertälje sjukhus på psykiatriska avdelningar.

Min första Australisk terrier Jaska var född 1986. Jag har i 27 år fött upp Australisk Terrier, under prefix Jaskarin. Jag har varit aktivt utställare innan pandemin. Jag har gått några hundkurser bla aktiviteringskurser. Jag hari mina unga dagar tävlat i lydnad. Jag provade att tävla inofficiella klasser Agility, men inte så stora framgångar. 

Det finns massor av olika saker att göra med vår underbar ras. Hur skulle ni medlemmar och uppfödare vilja utveckla klubben? Alla idéer är välkomna. 

Ni är välkomna att maila mig:
ordforande.ak@gmail.com

 

Ordförande Saija Reiman-Walldén

Foto: Markus Walldén