Mars 2019

Hej alla aussieälskare!

 
Jag tackar återigen för förtroendet att bli klubbens nya ordförande. Styrelsen har nu konstituerat sig och vi har haft vårt första möte.
Planering av aktiviteter för er medlemmar är i full gång! Maritha Andersson har gått ut med inbjudan om aussieträff hemma hos sig (se inbjudan i tidningen och här på hemsidan). Vi planerar en BPH helg under hösten i Örebro i samarbete med Örebro Läns Kennelklubb. Om intresse finns är det möjligt med noseworkkurs i Lindesberg, även den i höst.
Jessica Adamsson har erbjudit sig att hålla kurs i rallylydnad.
 
Aussiespecialen som är officiell går av stapeln i Alfta i samband med deras nationella utställning helgen 6-7/7 2019. Vår domare i år är Nina Janger från Finland. Hon har kennel Bristregal och föder upp aussie och bearded collie med stor framgång.
 
Nu till lite allvarligare saker! Vår klubb har under de senaste åren tappat otroligt många medlemmar!
Om klubben ska överleva behöver vi försöka få tillbaka och locka nya medlemmar till oss igen. Styrelsen försöker nu att med aktiviteter locka fler medlemmar att ansluta sig men vi behöver också hjälp av alla er uppfödare! Ni kan göra mycket genom att marknadsföra vår klubb till era valpköpare.
 
Om det finns eldsjälar i vårt avlånga land som vill anordna aktiviteter, det spelar ingen roll vad, hör av er till oss så hjälper vi till!
 
Mer info om vad vi jobbar med i styrelsen kommer kontinuerligt att uppdateras under mina rader här på hemsidan.
 
Jag önskar er och era aussies en skön och solig vår!
 
Bibbi Sundell
 
 
Undrar om jag kan bita mig ut?

Vem har kommit fel ?

Tittut