Ordförandes rader
2020-12-15

Hej alla medlemmar!

Nu har vi haft höst, vintern är här och snart julen och nytt år likaså. Vi kan ju konstatera att det som inte försvunnit är den hemska pandemin! Nu ökar Coronafallen drastiskt igen och jag är orolig hur framtiden ska se ut för oss! Ni får vara mycket försiktiga och hålla er borta från Corona!

Styrelsen arbetar på med både det ena och det andra

Medlemsantalet i klubben är ungefär 240 st. Ekonomin är stabil och relativt god då vi inte har haft några kostnader förutom tidningen. Tidningen är mycket billigare nu i det nya formatet!

Angående vårt namnbyte fick vi avslag från SvTek! Motiveringen var att motionen innehöll flera motioner. Styrelsen ska skriva ny motion till ordinarie medlemsmötet 2021 där endast namnbyte på klubben yrkas. Styrelsen gör också en motion om att klubben ska heta Svensk Australisk terrierklubb då även det var tvunget att beslutas på mötet!

Styrelsen har beslutat att ändra rekommendationerna på valpförmedling gällande meriter! Detta p.g.a. Coronapandemin. Nya rekommendationer är 1 st. VG eller genomfört BPH eller exteriörbedömning i SKK:s regi. Detta beslut gäller t.v.  

Aktivitetshelg för alla klubbens medlemmar är inbokad hos Klubbarps Hundklubb som ligger i Mjölby 27/8-21 kl. 16.00 till 29/8-21 kl. 17.00. Vi ska ha roligt med våra hundar och få träna agility, rallylydnad, nosework och kanske någon mer aktivitet. På kvällarna umgås vi och har trevligt över något gott att äta och dricka. Plats för husvagnar och husbilar finns. Mer information kommer under våren!

Vi har börjat planera för Aussiespecialen 2022. Tankar finns att vi anordnar den tillsammans med Welshterrierklubben. Utställningen blir inofficiell. 

Ordinarie medlemsmötet är inbokat till den 27/2-21 kl. 11.00-15.00. I tidningen finns information om olika möjligheter att genomföra mötet p.g.a. pandemin! Om mötet kan hållas fysiskt så äger det rum på Örebro Brukshundklubb!

Som vanligt efterlyser vi personer som vill arbeta i klubben! En utställningskommitté, 3 st. och en avelskommitté, 3 st. är klubben i behov av! Om ni är intresserade hör av er till mig!

Jag vill tacka er medlemmar för ett fantastiskt år! Tack till alla som trots pandemin anordnat aktiviteter för hundar och deras ägare!

Jag och övriga i styrelsen vill önska er och alla vovvar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 

Varma hälsningar/ er ordförande Birgitta ”Bibbi” Sundell

Ordförande Birgitta (Bibbi) Sundell

"Elda"