December 2017

Hej alla medlemmar!

Plötsligt det är jag som skriver ordförandens rader. Ordförande Björn Einarsson sa upp sitt uppdrag, styrelsen tackar honom för ett bra jobb. Jag var vice ordförande och då fick jag ta över ordförandens ansvarsfulla jobb.

Utställningskommittén planerar nästa års special för fullt, hoppas att många kommer och ställer ut i Tånga Hed. Det är planerat att efter utställningen ha trevlig samvaro så vi kan lära känna varandra lite bättre och diskutera allas gemensamma intresse – australisk terrier. Planen är också att specialerna ska vara officiella årligen, och då har man möjlighet att tävla om certifikat.

Styrelsen har haft diskussion om aktiviteter, hoppas det är många som kan hjälpa till att ordna olika aktiviteter. Britten Thörnblad, kennel Sureprime`s, ordnade en kennelträff i Nybro och det var många deltagare där. Alla medlemmar i Aussieklubben var inbjudna. Läs mer om detta på annan plats i tidningen. Toppenidé till andra uppfödare också. Klubben kan sponsra tex med annonser i Aussieposten och på hemsidan.

Det kräver mycket jobb och tid att ordna olika aktiviteter. Det är många som gärna vill, men andra är inte alls intresserade av att jobba och ordna. Det planeras också sätta ut ett frågeformulär på hemsidan. Där kan våra medlemmar önska olika aktiviteter och ange hur mycket man kan själv tänka sig att hjälpa till.
Det finns några som orkar jobba år efter år, redaktören Maritha Andersson  har gjort ett jättejobb med våra fina medlemstidning Aussieposten i10 år. Hoppas det blir 10 år till!

Många uppfödare betalar medlemskap i Aussieklubben till sina valpköpare. Flera nya valpköparmedlemmar har tillkommit under många år. Positivt!
Vi hoppas på många deltagare till klubbens möte i februari, inbjudan finns i tidningen.
 
Kom ihåg att skicka motionerna i god tid.
Nu börjar det bli mörka kvällar, kom ihåg använda reflexer! Själv använder jag pannlampa när jag går med hundarna. Vi har ju ingen belysning på landet. Den här årstiden längtar man efter ljusa och varmare årstider.

Jag önskar God Jul till alla medlemmar och våra bästa fyrbenta vänner!
Markus Walldén
 

 
Undrar om jag kan bita mig ut?

Vem har kommit fel ?

Tittut